В ПМГ СЕ ДИПЛОМИРА ПОРЕДНИЯТ УСПЕШЕН ВИПУСК – 2024

На официална церемония в Дома на културата тържествено бяха връчени дипломите за завършено средно образование на випуск 2024.

Едно незабравимо събитие в живота на зрелостниците и техните родители. За първи път в ПМГ „Яне Сандански“ се дипломираха дванадесетокласниците в успешната професия „Системен програмист“.

Освен че получиха диплома за завършено средно образование, те станаха и горди притежатели на свидетелство за квалификационна степен.

Директорът на гимназията – г-жа Божикова, се обърна с мили думи и топли благопожелания към зрелостниците. Прочувствени бяха и думите на развълнуваните класни ръководители към порасналите им ученици.

Последва лавина от грамоти и награди. Директорът с гордост поздрави отличника на випуска – Емил Боцев, и многобройните отличници на випуск 2024. С внимание и награди бяха отличени представилите се най-добре на ДЗИ и квалификационните изпити, издигнали авторитета на училището и града ни. Те бяха наградени с Плакет на община Гоце Делчев и подаръци от Първа инвестиционна банка.

Ръководството на гимназията връчи Благодарствени адреси на родители за подкрепата, която са оказвали, и за високите резултати на техните деца в учебната и извънучебна дейност.

Енергичните танцьори и талантливите певци докоснаха с вълнуващи изпълнения всички гости на тържеството и получиха бурни аплодисменти.

Красив спомен ще остане общата снимка на дипломираните.

На добър час, випуск 2024!

СНИМКИ:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content