Ден на отворените врати на Асоциацията на Кеймбридж училищата в ПМГ „Яне Сандански“

Днес, 28.10.2016г., в ПМГ „Яне Сандански“ се проведе Ден на отворените врати на Асоциацията на Кеймбридж училищата. В 09:00 часа се откри щанд с помагала и речници за подготовка по английски, немски и руски език на преференциални цени. Учениците имаха възможността да получат полезна информация за обучение в чужбина от представител на агенция „Cool Travel”.

В 11:05 се проведе открит урок на тема: „Сподели своя опит и предай нататък“ от госпожа Алим в XIIв клас. Учениците активно използваха учебниците и работните тетрадки на издателство “Клет”. На урока присъстваха учители по чужди езици от община Гоце Делчев, както и господин Владимир Колев, представител на ‚‚Клет” България. Десетте най-активни и изявени ученици по английски език бяха наградени лично от господин Владимир Колев, който запозна аудиторията с възможностите, осигурявани от членството в Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

Госпожа Елка Божикова , директор на ПМГ „Яне Сандански“, представи историята на членството в Асоциацията и спечелените награди от нашето училище.

Музикалните изпълнения на Любка Ангелинина и Елиана Ципарова впечатлиха гостите, които отправиха предизвикателство към учениците на ПМГ за участие в състезание по изкуствата, организирано от Асоциацията.

Денят на отворените врати приключи с викторина и награди от издателство „Клет“.

     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content