Дипломирането на Випуск 2023 – ПМГ „Яне Сандански“, пъстра палитра от чувства и усмихнати лица

На вълнуваща и стилна церемония бяха връчени дипломите за завършено средно образование на Випуск 2023. Феерия от звуци и букет от добро настроение съпровождаха едно от най-вълнуващите събития в живота на зрелостниците и техните родители.
Директорът на училището – г-жа Елка Божикова, се обърна към абитуриентите с прочувствено слово, като изрази своята увереност, че те са личности, които са смели, сърцати, вдъхновени и бъдещи победители.
За отличен успех през целия гимназиален етап на обучение и изяви в различни състезания и конкурси кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, връчи плакет и грамоти на изявените ученици, а директорът на училището – грамоти и предметни награди. Наградени бяха и пълните отличници от втория гимназиален етап на обучение. За първи път бяха отличени с почетна грамота на името на патрона ни – Яне Сандански, зрелостниците, постигнали високи резултати на ДЗИ по български език и литература и втори ДЗИ по профилирана подготовка.
Ръководството на ПМГ връчи благодарствени адреси на родители за високите постижения на децата им през гимназиалния етап на обучение в учебната и извънучебната дейност.
При получаване на дипломата си всеки зрелостник бе поздравен от директора, кмета на община Гоце Делчев и от класния ръководител. Всички присъстващи станаха свидетели на прочувствените топли слова, с които класните ръководители се разделиха с порасналите си ученици.
Истински фурор предизвикаха танцът на мажоретния състав и музикалните изпълнения на Марина Маринова и вокалната група при ПМГ.
На добър час, випуск 2023!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content