Един невероятен жест към ученичка от ПМГ!

Ученичка от ПМГ „Яне Сандански“ получи своя подарък само дни преди Коледа, след като бивш наш възпитаник, който пожела да не се споменава името му, подари на Ф. К. лаптоп. Сюрпризът за нея обаче не свърши само с това. Освен електронното средство, с което ще може да участва в онлайн обучението, тя получи и персонална стипендия, осигурена от същия спонсор, в размер на 100 лв. месечно. Средствата ще получава цяла учебна година, като в самото навечерие на празниците на ученичката на ПМГ бяха преведени и средствата за месеците септември, октомври и ноември.
„Радвам се, че в нашето училище бе сътворена една от добрите новини в нашия град и региона. Едно рамо, съпричастност към човек в нужда и израз на доброта, които бяха демонстрирани от бившия ни ученик, по чиято молба няма да спомена името му, но ще си позволя да посоча инициалите му – П. П. Този акт показва отново, че тук, в ПМГ, се възпитават не само знаещи хора, но и едни личности, които народът ни ненапразно нарича с една дума -ЧОВЕЦИ.
Искам да благодаря от името на училището и Ф.К. за жеста с надеждата още добри неща тепърва да предстоят за всички нас.“ – сподели развълнувана госпожа Елка Божикова – директор на ПМГ „Яне Сандански“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content