Заместник-министърът на образованието и науката проф. Албена Чавдарова връчи призовите награди на учениците от ПМГ в Софийския университет

На церемония в Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ отличените гимназисти от ПМГ получиха най-високите награди за участието си в  Националния ученически конкурс “Моите родови корени от Македония и Одринска Тракия”, в  присъствието на представители на държавните институции и организаторите, родители и гости.  

Костадин  Кантарджиев Грамота за Първо място в гимназиален етап

Мирослава Педева СПЕЦИАЛНА НАГРАДА НА ИСТОРИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА СУ “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” 

Емил Боцев  СПЕЦИАЛНА  НАГРАДА НА МАКЕДОНСКИЯ НАУЧЕН ИНСТИТУТ

Надежда Разманова Грамота за участие 

Грамотите и наградите  бяха връчени от Заместник-министърът на образованието и науката проф. Албена Чавдарова, доц. д-р Мира Маркова , декан на Историческия факултет на Софийския университет , доц. д-р Наум Кайчев  ръководител на катедра , доц. д-р Георги Николов , председател на Македонския научен институт.  Милена Димитрова отправи поздравителен адрес от името на вицепрезидента  Илияна Йотова. Поздравления бяха отправени към г-жа Боряна Вълчева, преподавател по история и цивилизация за оказаната подкрепа и отлична  научна подготовка на наградените ученици. 

По покана на народния  представител г-н Богдан Боцев наградените ученици посетиха сградата на Народното събрание и  имаха възможността да се потопят в работната атмосфера на законодателната институция. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content