Изключително добро представяне на наши ученици на турнира, проведен в АУБ – Благоевград

Изключително добро представяне на нашите възпитаници Марина Цуцуманова и Георги Папарков на турнира, проведен в АУБ – Благоевград. Това e международен конкурс за оратори и в него участваха ученици от Румъния и България.
Този турнир бе различен от предишните BEST турнири, тъй като участниците не само се състезаваха, но и общуваха помежду си и така младежите от цяла България и Румъния имаха възможността да се опознаят по-добре и да развият междукултурни взаимоотношения.
В конкурса участваха 40 състезатели, като двамата ученици от ПМГ „Яне Сандански“ се представиха изключително добре. Марина Цуцуманова е четвъртфиналистка, а Георги Папарков завоюва престижното трето място.
На церемонията българският президент Росен Плевнелиев поздрави учениците за тяхната работа и ги насърчи да продължат да бъдат амбициозни, творчески, интелигентни хора. Като цяло турнирът бе прекрасна възможност за нашите възпитаници да демонстрират умения, компетентност и състезателен дух пред новите си български и румънски приятели.

  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content