Отличниците на випуск 2018 на ПМГ „Яне Сандански”

Наред с всички постижения до този момент, ПМГ „Яне Сандански” има още един повод за гордост. За поредна година нашата гимназия може да се похвали с дипломирането на успешен випуск – 8 е броят на пълните отличници, а 91 са зрелостниците, завършили с отличен успех. Това е факт, който показва висок професионализъм, трудолюбие, отговорност и постоянство от страна на учителите при преподаването на учебния материал и старание, последователност и упоритост при усвояването му от страна на учениците през целия курс на тяхното обучение.

Зрелостниците от випуск 2018 показаха високи резултати не само в класно-урочната дейност, а и в многобройни състезания, конкурси и олимпиади. Успехите им доказват, че ПМГ продължава непрекъсваната традиция да бъде водещото учебно заведение в средното образование в града ни, а също така да бъде сред най-успешните училища в страната.

На добър час, скъпи абитуриенти от випуск 2018 на ПМГ „Яне Сандански”! Гордеем се с вас! Бъдете все така упорити, целеустремени, отговорни и талантливи! Следвайте мечтите си и винаги се стремете към върха! Успешен старт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content