Отлични резултати и за десетокласниците на ПМГ „Яне Сандански“ на НВО по български език и литература и математика!

Нашата гимназия отново може да се похвали с едни от най-високите резултати в областта.
С най-висок брой точки на НВО по български език и литература са Йоанна Гюргакова, Гергана Петелова, Димитър Марчев, Милена Белянова, Петър Калинков, Калоян Донков и Марина Маринова.
Марина Маринова е сред отличниците и на другия задължителен изпит от НВО по математика, където е с пълни 100 точки, а само 25 стотни не достигнаха на Мартин Драгинов да повтори постижението ѝ. С висок брой точки са и Белгин Мехмед, Димитър Марчев, Ясмин Мурад, Христо Куков и Денислав Хаджиев.
Заслужава да се отбележи и големият брой много добри оценки. Те също показват доброто ниво на момчетата и момичетата от випуска.
В третото НВО – по информационни технологии за измерване на дигиталните компетентности, резултатът пък е най-добрият, постиган в ПМГ „Яне Сандански“ през годините до момента. Там с висок резултат са Елис Шаркова, Силвана Пулева, Димитър Ташков и Ибрахим Мусов.
Не по-малко силни са и постиженията по английски език, където Марина Маринова, Мария Козарева, Анелия Калфова, Денис Булгуров и Василена Ярчева са с резултат, близък до максималния – 100 т.
С 94 т. по немски език пък е Цветан Ковачев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content