ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ ПМГ НА ДЗИ

Наред с всички постижения до този момент ПМГ „Яне Сандански” има още един повод за гордост. За поредна година нашите дванадесетокласници се представиха отлично на държавните зрелостни изпити. 

Общо 32 са отличните оценки на зрелостниците от ПМГ, като шестима ученици са получили отличен 6.00 на ДЗИ.

Поздравления за Христина Франгова, която е с две пълни шестици на матурата по български език и литература и по математика! За своето блестящо представяне тя ще получи Национална диплома за завършено средно образование.

Горди сме и с успеха на Айлин Ахмедова, която е с отличен 6.00 на матурата по английски език; с Елис Шукри и Стефка Ляскалиева, които са с резултат отличен 6.00 на матурата по математика; с Людмила Къшева и Йоанна Канелова – те са с резултат отличен 6.00 на матурата по философия!

Освен горепосочените, 12 ученици са получили отлична оценка на изпита по български език и литература; по английски език – 6., по математика – 3., по философия – 2., по история – 2., по география – 1. 

Отличното представяне на учениците е факт, който показва висок професионализъм, трудолюбие, отговорност и постоянство от страна на учителите при преподаването на учебния материал и старание, последователност и упоритост при усвояването му от страна на учениците през целия курс на тяхното обучение.

На добър час, скъпи абитуриенти от випуск 2022 на ПМГ „Яне Сандански”! 

Гордеем се с вас! Бъдете все така упорити, целеустремени, отговорни и талантливи! Следвайте мечтите си и винаги се стремете към върха! Успешен старт!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X