ПМГ ПРАЗНУВА – ДЕН ТРЕТИ!

Цветно шествие с балони предизвика усмивки и слънчево настроение сред жителите и гостите на град Гоце Делчев.

Литературните клубове “Душата на словото”, “Мечтатели” и “Творческо писане” представиха работилница “102 мечти”, като провокираха гостите на събитието да разпознаят и да се снимат с любими герои от детски и юношески произведения, да напишат своята мечта в ръчно изработена книга, която ще остане в историята на училището. Атракция бе пишещата машина, която напомни за предишен етап от развитието на технологиите. 

Изключително интересно за присъстващите бе поставянето на восъчни печати върху пликове с послания. Публиката се включи, като разпознаваше цитати и текстове на известни български автори.

Клубовете “Забавно програмиране” и “По следите на българските военни успехи” осъществиха образователна игра – преминаване на маршрут, свързан с  историята на България и на Неврокоп, чрез изпълнение на команди, присъщи за компютърното програмиране. 

Клубовете “В света на информатиката и информационните технологии”, Първи стъпки с HTML и моделиране със SweetHome“, “ Графичен и уеб дизайн” и “Дизайн”  представиха “Компютърен кабинет на открито”, който включваше програмиране, забавни игри – Scottie Go, очила за виртуална реалност и представяне на проекти. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content