ПМГ ПРАЗНУВА – ДЕН ЧЕТВЪРТИ!

Учениците от клубовете по английски език Expand your vocabulary through games, Debate club и Funny English lessons организираха интересни и забавни игри и скечове, с които провериха знанията и уменията на присъстващите, провокираха критично мислене с логически задачи на английски и им подариха усмивки и добро настроение. 

Любопитни факти и интересни подробности, свързани с откритията и изобретенията в Германия, поднесоха учениците от “Арт клуб” по немски език. По нестандартен начин те замериха и градуса на настроението на присъстващите, който се оказа много висок.

Руска песен и съвременна руска лирика в поетичен монтаж представиха момичетата от клуб “Любители русского языка”. Посетителите разгледаха и малката изложба със сувенири и традиционни предмети от руския бит и фолклор.

Учениците от клуб “Млад химик и еколог”, с ръководител г-жа Мария Витанова, и клуб “Обичам химията”, с ръководител г-жа Люба Маламова, завладяха своите съученици и гости с интересни и забавни опити по химия – “слонска паста за зъби”, “огън в ръце”, “огън без кибрит” и “химичен вулкан”. Гимназистите провокираха присъстващите да вземат участие в експериментите и те се включиха, без да се страхуват, като се довериха на знанията и уменията на младите химици.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content