ПМГ празнува!

Днес, 18 май, е ден емоционален, празничен и красив. ПМГ празнува своя сто и трети рожден ден. Зала „Неврокоп Арена“ събра младостта, мъдростта, амбицията и успеха.

Заваля дъжд от награди за ученици, учители, ръководство. Горди сме със завоюваните призови места на областни и национални олимпиади, национални състезания и конкурси, спортни и музикални победи!

Когато професионализмът и новаторският дух си дадат среща с упоритостта и стремежа да бъдеш пръв, училището е разпознаваемо и винаги с крачка напред.

С благодарност към всички бивши и настоящи настоятели, съмишленици и добротворци, към членовете на обществените съвети в годините госпожа Божикова изрази признателността си с връчването на плакети и почетни значки.

Постиженията на общността ПМГ се оценяват високо и от външни институции. И днес дългогодишният партньор Първа инвестиционна банка в лицето на нейния управител – госпожа Стоянка Грозданова, връчи специални награди.

Музикалните изпълнения и танцът на мажоретките взривиха залата, озарена от усмивките и вълнението на ученици, учители, родители и гости.

Снимки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content