ПМГ „Яне Сандански“ тържествено закри учебната година

Събитието протече в познатото традиционно предваканционно настроение и премина в съзвучие със събитието, след което възпитаниците на Гимназията излязоха в заслужен отдих. Поздрав към ученици и учители произнесе директорът на училището Елка Божикова, която отправи своето послание към учители и ученици, в което пожела летните месеци да бъдат пълни с емоции, незабравими мигове и много усмивки.

По традиция бе връчена и почетната значка на ПМГ „Яне Сандански“ на гимназисти, постигнали високи постижения в различни дисциплини. Тази година това бяха Йордана Спирова от IX а клас, Мария Праматарова от VII клас и Шерифе Рунта VIII в клас.

Носител на приза в областта на хуманитарните науки „Таланти в действие“ получи Анна Граченлиева. Заслужен приз и много аплодисменти заслужиха актьорите от ученическия театрален състав и мажоретният състав към ПМГ „Яне Сандански“.

Не бяха забравени и учениците в Гимназията, които най-редовно са присъствали в часовете. Без нито едно отсъствие от учебния процес завършиха Петя Ляскалиева, Мария Вантова и Павел Тинев, които бяха отличени със специални грамоти.

За да бъде духът още по-празничен своя принос дадоха Любка Ангелинина и Елияна Ципарова и Яна Велева.

         

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content