Помощник-учителят по английски език в ПМГ – Нейтън Джейкъбсън – за динамиката в живота си и ентусиазмът от преподаването

Детство – отраства в Минесота, Америка, където прекарва детските си години. Минесота е изключително красив щат, разположен в средния север.

Минесота е изпъстрена с хиляди езера и ранните си години Нейтън прекарва със семейството си на брега на едно от тези езера, плувайки, ловейки риба и носейки се с дъска зад лодка.

Семейство

Семейството играе огромна роля в живота на Нейтън. Освен майка му Ана и баща му Питър, той има още две сестри – Емили и Лидия.

Важно събитие за Нейтън е сватбата на сестра му Емили и зет му Паркър миналия ноември. Нейтън споделя, че цялото семейство обича да се събира заедно на вечеря, а празниците, които прекарват заедно, са пълни с игри и много емоции.

Преместване във Фарго

Преди да започне 8 клас, семейството на Нейтън се премества в град Фарго, Северна Дакота, където живеят и до днес. Фарго е град с над 250 000 хиляди жители, който продължава да става все по-многолюден и оживен.

Училищни години

Докато учи в гимназия, Нейтън участва в тенис клуб, в плувен клуб, в хор, в театър, в клуб за опазване на околната среда и в клуб, насочен към оказване помощ на нуждаещите се.

След гимназията Нейтън е приет да учи в университета Дрейк, където изучава наред с религия, социология, антропология и английски език. Като студент той участва в студентския сенат и обучава доброволно като учител по английски език емигранти и бежанци.

Част от неговата космополитна личност са и пътуванията му с цел обучение в Латвия, Естония, Турция, Англия и Индонезия, където по неговите думи той се е сдобил с безценен опит, опознавайки нови култури, места и хора. В Индонезия той е провел изследване, свързано с промяната в културата и религията на местните, и е бил част от промяната в обществото.

        

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content