ПЪРВИ ДЕЙНОСТИ ПО МЕЖДУНАРОДНИЯ ETWINNING ПРОЕКТ OUR COURAGE IS OUR LANGUAGE

Започна изпълнението на дейностите по международния eTwinning проект Our courage is our language. Учителите, участващи в проекта, имаха онлайн среща, на която се запознаха, представиха своите училища и обсъдиха бъдещата си работа. 

Първите дейности бяха свързани със създаване на дърво с пожелания за новата година, избор на лого и изработване на постер за проекта. Беше създаден видео календар с всички проекти на учениците по държави. Него можете да разгледате на следния линк – https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vEGjpkyZBgg&fbclid=IwAR11gDXvZrjgquiJJhtu0gXkbWUxSuQyLEytdUKcegQMXu1IcUB4GQ-6MMw.

Друга дейност, която се осъществи по случай Международния ден за безопасен интернет  – 8 февруари, бе  онлайн срещата на учениците с техните учители. На следния линк можете да чуете посланията, които педагозите отправиха към младите хора – https://www.youtube.com/watch?v=WwJ3vs-WoFc. Освен това всеки ученик имаше възможността да се представи и да обясни защо иска да участва в проекта, кое го е мотивирало и какви са неговите очаквания. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X