РЪКОВОДСТВОТО И УЧИТЕЛИ ОТ ПМГ “ЯНЕ САНДАНСКИ” С УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ

На 10.11. и 11.11.2022 г. г-жа Елка Божикова – директор на ПМГ “Яне Сандански”, г-жа Златка Милчева – заместник-директор по учебната дейност, г-жа Карамфилка Патинова – старши учител по физика и астрономия, и г-жа Елена Николова – учител по английски език, участваха в международна конференция на тема: “Социално и емоционално образование, технологии и проектно-базирано учене – цялостен училищен подход”. Тя се проведе в гр. Пловдив, а организатор на събитието бе Центърът за творческо обучение.

Основна цел на конференцията бе да се откроят добрите практики на училища с визия, насочена към цялостното развитие на учащите, образователните иновации, личната реализация и непрекъснатото професионално развитие на педагогическите кадри. 

На срещата присъстваха педагози, които споделят тази визия за училищното образование.

Поканени бяха и представители от ПМГ “Яне Сандански”, тъй като училището ни е сред първите, внедрили “облачните технологии” още през 2016 г. Освен това гимназията ни е лидер в проектно-базираното обучение и в използването на модела “1:1”, при който chromebook устройствата са неизменна част от учебния процес. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content