ТЪРЖЕСТВЕНО ЗАКРИВАНЕ НА 56. НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА

Тържественото закриване на 56. национална олимпиада се проведе на 17.03.2024 г. в Актовата зала на ПМГ “Яне Сандански”.

Официални гости на събитието бяха г-жа Весислава Панджерова, доц. д-р Донка Ташева, членовете на Националната комисия, г-жа Анета Стоянова, участници, техните ръководители и родители.

Председателят на Националната комисия обяви победителите в петте състезателни групи, а наградите им връчиха г-жа Анета Стоянова –  старши експерт по природни науки и екология в РУО – Благоевград, г-жа Елка Божикова – директор на Природо-математическа гимназия “Яне Сандански”, г-жа Весислава Панджерова – държавен експерт в дирекция “Съдържание на предучилищното и училищното образование” на МОН, доц. д-р Христо Чанев – член на Националната комисия за организиране и провеждане на 56. национална олимпиада по химия и опазване на околната среда, и доц. д-р Донка Ташева – председател на Националната комисия. 

Заслужени аплодисменти получи талантливата Марина Маринова, която  изпълни песните “Евкалиптова гора” и Never enough. 

За високите постижения на учениците, за усърдието и вдъхновението да подготвят успешни млади изследователи  в областта на химията Грамота за научно ръководство и специален жест в знак на уважение г-жа Елка Божикова връчи на ръководителите на победителите в различните състезателни групи. 

Директорът на училището домакин – г-жа Елка Божикова, връчи подарък за спомен на членовете на Националната комисия, както и на г-жа Весислава Панджерова  – представител на МОН, и на г-жа Анета Стоянова – представител на РУО – Благоевград.

Събитието завърши с обща снимка.

СНИМКИ:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content