ЧАСЪТ НА КЛАСА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ – ПОСВЕТЕН НА ТЕМАТА „КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ“

На 26.01.2022 г. часът на класа на учениците от VII клас в ПМГ „Яне Сандански“, с класен ръководител г-жа Коджебашева, бе посветен на темата „Кариерно развитие“. Специален гост бе г-жа Павлина Франгова – кредитен специалист в Първа инвестиционна банка, която с помощта на презентация, съчетана с богат  професионален опит, представи на учениците същността на банковия служител. 

Госпожа Франгова не само запозна седмокласниците с историческото развитие на банките, с предимствата и необходимите качества на банкера, но и ги заинтригува с решаването на множество практически задачи от света на финансите. На учениците бе предоставена и възможността да се запознаят още в ранна възраст с ключови понятия като “кредит”, “депозит” и “разумно управление на семейния бюджет”. 

Лекцията, изнесена от госпожа Франгова, бе от изключителна полза за седмокласниците, защото научиха повече за една престижна професия, но получиха и ценен съвет – всяка работа може да бъде източник на удовлетворение, ако бъде вършена с желание, отдаденост и стремеж към самоусъвършенстване. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X