Дипломиране на випуск 2016

На 23 юни Директорът на ПМГ „Яне Сандански” тържествено връчи дипломите за завършено средно образование на Випуск 2016. Вълнението на зрелостниците бе голямо. Завършването на средно образование за тях е един покорен връх. Предстоят им още много битки и върхове, но те вече имат силата и увереността, че могат да са победители. Директорът на ПМГ г-жа Елка Божикова поздрави зрелостниците и им пожела да следват с вяра пътя, който са избрали, да създават добро и красота и никога да не връзката си с родното училище. Класните ръководители също поздравиха своите ученици и се разделиха с тях с пожелания за много успехи и късмет в живота им.

От завършващите 134 зрелостници на ПМГ „Яне Сандански“ 51 са с отличен успех.

По традиция благодарствени писма за постигнати високи резултати през гимназиалния етап на обучение от името на ръководството и колектива на ПМГ „Яне Сандански” получиха родителите на Стефка Москова, Костадин Койков, Илина Зайкова, Кирил Балтаджиев, Дженнет Бялк и Елизка Мазълова.

На церемонията официално бе връчено почетното отличие „Неофит Рилски“ на г-жа Недялка Ангушева – учител по философски дисциплина. Тя е удостоена с високото отличие от Министерството на образованието и науката за дългогодишна, цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на българското образование.

         

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content