НП „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ“ СРЕЩНА УЧИЛИЩНИ ЕКИПИ ОТ ЧЕТИРИ УЧИЛИЩА, КАТО ДВЕ ОТ ТЯХ СА ИНОВАТИВНИ

ПМГ „Яне Сандански“ посрещна учители и ученици от ППМГ “Акад. проф. д-р Асен Златаров”, гр. Ботевград, ОУ “Никола Парапунов”, гр. Разлог, и СУ “Саво Савов”, гр. Пирдоп, г-жа Славка Манова – старши експерт по математика в РУО – Благоевград, в изпълнение на НП „Иновации в действие“.

В първия ден г-жа Елка Божикова – директор на ПМГ “Яне Сандански”, запозна гостите с визията на иновацията в училището. Госпожа Мария Витанова и госпожа Невена Халевачева представиха проектната дейност в трите иновативни паралелки. След това училищата партньори имаха възможността да разгледат модерната материална база на училището и да се насладят на част от културното богатство на нашия регион. 

Силно впечатление направиха музикалните изпълнения на вокалната група при ПМГ и представянето на Ученическия парламент.

Голям интерес предизвикаха двата трансдисциплинарни урока – по български език и литература, география и икономика и английски език на тема “Човек, общество, природа” в VIIIа клас и по химия и опазване на околната среда, физика и астрономия, география и икономика и английски език на тема “Редът в природата” в VIIIг клас. 

Екипите обсъдиха наблюдаваните уроци, споделиха добри практики и поставиха началото на едно добро сътрудничество за положителна промяна в образователния процес.

Снимки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Skip to content